keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Hansel ICT-konsultointi 2015-2019 puitesopimuskausi starttaa

Talent Basen ja Nitorin muodostama ryhmittymä on valittu Hanselin ICT-konsultoinnin projektinhallinta- ja integraattoripalveluiden puitesopimustoimittajaksi. Nelivuotinen puitesopimus astuu voimaan kesällä 2015 ja täyteen vauhtiin päästään toivottavasti heti tulevan syksyn aikana.

Puitesopimuksen piiriin kuuluvat esimerkiksi projektien suunnittelu, toteutus ja valvonta, ketterän tiimin ohjaaminen, muutoshallinta ja muutosjohtaminen, monitoimittajaympäristön hallinta, projektiportfolion hallinta, arkkitehtuuriohjaus sekä bisneskeissien analyysit.

”Tämä on meille mielenkiintoinen mahdollisuus tarjota kokonaisketterän toimintamallin osaamistamme niin konsultointina kuin kokonaisprojekteinakin valtion piirissä oleville asiakkaille”, kertoo Nitorin toimitusjohtaja Matti Vilmi.

Ryhmittymänä toimiminen tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää asiantuntijaosaamista laajemmalla skaalalla. "Tulevalla sopimuskaudella haluamme tuoda erityisesti vaativista, globaaleista hankkeista kertynyttä IT-suunnitteluosaamista julkishallinnon hankkeisiin", Talent Basen toimitusjohtaja Tomi Bergman lisää.

Seuraavan neljän vuoden aikana tavoitteenamme on osallistua valtiohallinnon digitalisointiin ja tuottavuustalkoisiin omalla ydinosaamisellamme. Osallistumme mielellämme niin pienien kuin suurienkin ihmeiden tekemiseen, joten ota yhteyttä, niin tavataan!

Lisätietoja:
Tiia Roine, +358 40 7702851Hansel on valtion omistuksessa ja valtiovarainministeriön ohjauksessa oleva voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka toimii valtion yhteishankintayksikkönä. Hanselin asiakkaita ovat valtion virastot ja laitokset, valtion liikelaitokset, valtion talousarvion ulkopuoliset rahastot, yliopistot, eduskunta sekä sen alaisuudessa, valvonnassa ja yhteydessä toimivat yksiköt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti