torstai 8. lokakuuta 2015

5 etätyön myyttiä – busted (or not)!

Tänään 8.10 vietetään Kansallista Etätyöpäivää. Viidettä ja kuuleman mukaan viimeistä kertaa. Jatkossa etätyön sijaan kampanjoidaan laajemmin paremman työkulttuurin puolesta #fiksumpityö -nimen alla. Ehdimme kuitenkin vielä mukaan etätyön juhlallisuuksiin ja palaamme vielä kesän aikana julkaistuun blogisarjaan etätyön myyteistä.

Etätyöstä ja aika paljon myös fiksummasta työkulttuurista kirjoitti konsulttimme Tuija Riekkinen Digitalist Networkin sivustolla julkaistussa Etätyö-blogikirjoitussarjassa. Ennen liittymistään Talent Basen riveihin, Tuija työskenteli yli vuoden konseptisuunnittelijana ja tuotekehityksen vetäjänä sovelluskehitysprojektissa, jossa suurin osa tiimistä työskenteli etänä (Venäjällä ja Serbiassa). Vuoden aikana Tuija pääsi näkemään ja kokemaan, että aidon etätyökulttuurin omaksuminen on yritykselle merkittävä kilpailuetu, ja että suurimpana esteenä etätyökulttuurin omaksumiselle onkin monesti ennakkoluulot.

Lue Kansallisen Etätyöpäivän kunniaksi, miten Tuija murskaa etätyön myyttejä yksi kerrallaan.


Blogikirjoitukset on julkaistu välillä kesäkuu-syyskuu 2015 Digitalist Network -sivustolla.

Tuija Riekkinen on digitaalisuuden työmuurahainen. Mistä hän puhuu, sitä hän myös osaa tehdä. Hänellä on osaamista ja kokemusta digitaalisuuden koko ketjusta: strategiasta, digitaalisten palvelujen konseptoinnista, sisältöstrategiasta, palvelujen toiminnallisista määrittelystä, sisältöhallinnan mallintamisesta sekä itse teknisen toteutuksen johtamisesta. Parhaimmillaan hän on roolissa, joka yhdistää liiketoiminnan ja IT-maailman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti